hemma

I dag är jag hemma från skolan. Kändes lite onödigt att gå till skolan då vi bara har en lektion.
Lite nytta gör jag dock. Har en uppsats som jag måste lämna in imorgon om drogen Rohypnol, så jag sitter och skriver lite på den. Ändå så trist väder ute nu :( Det växlar verkligen .. Ena dagen är det själva Afrika, och andra dagen tillbaka till kalla Sverige igen ..
Men i helgen kommer det att vända igen! :D på lördag och söndag skulle det bli mellan 25-30 grader, så fram med badkläderna!

Är det bara jag som tycker att det är sjukt svårt att plugga när man ska skriva en uppsats på datorn t.ex? Det finns ju så otroligt mycket kul att göra på internet! Läsa bloggar, spela spel, chatta på Facebook, webbshoppa osv! Haha man gör ju verkligen ALLT annat förutom att plugga. Håller ni inte med? Det krävs sjukt mycket discipline..


Men nu ska jag göra i ordning min egen glass-strut med chokladsås! Behöver lite plugg-tilltugg! *tihi*

Men vi hörs senare!

..

Hej, hoppas allt är bra med er! Med mig är det väl lite halvbra.. Hatar syskonbråk, det värsta som finns. Speciellt när de är så jävla trotsiga, när de börjar komma in i puberteten. Har hela armen full av rivskråmor.. gör ont som fan. Jaja orkar inte sitta och tjura :) Har ju haft världens läängsta helg typ, jätteskönt :) !
Nu ska jag iväg och köpa ett par superläckra solbrillor på Access, framröstad som favorit av VeckoRevyn :) Tror priset låg runt 100-120 kronor (!!)

Puss på er !





Visst, vi har våra bråk, men det löser sig alltid i slutändan ändå :)


ohh herregud

Var inne på Isabellas blogg och såg ett inlägg på Britain's got talent!
Herregud vilka underbarn det finns :O Jag får rysningar! Lilla Connie är bara sex år och sjunger bättre än de flesta världsartister!! Kolla www.youtube.com


18 år!

Glömde Gratta min kära vän Alexander på som fyllde 18 igår!!

  
                               
                                Bjuda på sig själv ska man kunna göra ;)

fanfanfan

FAN! Bijetterna till Britney Spears konsert är slusålda! Åh ibland är man lite väl seg!
Nu får vi väl inte se Britney på minst 10 år igen .. ? :(
Jo då! Jag såg nämligen på Aftonbladets hemsida att hon skulle ha en extrakonsert dagen efter, som också hålls i Gloiben. :D Biljetterna till extrakonserten skulle släppas redan imorgon! Så håll utkik!

Ha det bäst!


forever young..

sitter och lyssnar på "forever young" med Alpaville. Den är så jävla bra!  -Vem vill inte vara ung förevigt?

grillkväll



Jag och Maria. Haha ser ut som jag vunnit på lotto :P



Hej kära läsare!

Igår träffade jag Emilia.Vi drog till McDonald's för att käka lunch. Där stötte vi dock på några iranier på 40+ som börja ragga. Lite jobbigt det där .. Men fördelen var att vi bli bjudna på ett ciggpaket, så det var ju bra! :D
I alla fall så drog vi hem till henne sen och tog det lugnt ett tag. Därefter mötte vi upp Maria och Fanny vid Fridhemsplan. VI skulle grilla korv och marshmallows(?) vid Kristineberg med ett gäng killar från gamla skolan :) Så det blev liksom som en återträff kan man väl säga :) Vi hade det jättemysigt! Emilia blev dock lite full bara, haha men det var bara kul. Då pladdrar hon på.
Runt ett drog vi hem, det blev lite kyligt då grillen slocknat tyvärr ..
I dag har jag faktiskt inte gjort ett piss. Skulle träffa Felicia och träna tillsammans med Hugo, Sam, David osv. Men Felicia var tyvärr sjuk så :/

Eller jo! Bakade scones precis med lillasyrran. Lika lyckade som alltid! :D Blandade i lite musli, det blev hur gott som helst. Scones, fast lite knaprigare ;)

Men nu ska jag kila. Måste ut! Jag är inte den typen som klarar av att sitta hemma en hel dag :O Men det tror jag inte att så många e? 

Jaja ! Puss på er! 


Här kommer några bilder från gårdagen!


Fin bild faktiskt :) - Jag och Milly


Som sagt, det blev lite kyligt när grillen slocknat.


historia

sitter på historialektion. Jag ska skriva en uppsats om Israel-Palestina-konflikten. Så otroligt jobbigt.. Det står ju så sjukt mkt om det, det tar aldrig slut :O
Men imorgon och på fredag är vi ju lediga. Så skööönt!
Efter skolan ska jag träffa Emilia. Ska följa med henne till ungdomsmottagningen vid Odenplan. Sen skulle vi grilla tillsammans med nåra gamla vänner,tror jag :) Så det ska bli trevligt!:D Hoppas dock inte att det börjar regna. Vad jag hört ska det bli regn med uppehåll idag, men man kan inte alltid lita på meterologerna heller;) På söndag ska det däremot bli uppåt 25 grader!!!

runda på stan och kalas

I helgen var jag på stan med Alex. Vi gjorde väl inte så mycket, pratade mest bara. Det var ett tag sen vi sågs, så vi hade mycket att prata om ;) sen köpte jag en jättesöt baddräkt från Matthew Williams for H&M. Tror den kosta runt 400 kronor ungefär, men det var den lätt värt :) synd att jag inte har kamera nu så jag kunde ta ett foto ..
Igår hade världens sötaste syster kalas :) 8 blev hon! Tiden går så himla fort, det är helt sjukt :O
börjar fan känna mig lite gammal, hehe.
Men det var mysigt. Barnen spelade olika spel och lekte lekar, medan jag hjälpte till att fixa lite samtidigt som jag tog nåra fikapauser.. :)

Nu tittar jag igenom matte-boken. Nationella del 2 imorgon. Wish me luck!
Puss


Emilia!

 Jag saknar dig gulle! Vad hände med att dra till ikea, vad hände med att titta efter möbler, vart tog våra idéer vägen om att flytta ihop? Om att resa utomlands, dra på kryssning? Jag tror inte att någon utav oss har något riktigt bra svar på det..
Nu hoppas jag bara på att det blir bättre, dvs. att båda vi blir bättre på att höra av sig ;) Sjukt tråkigt att det har blivit så här gumman :( !





(Obs! Fjortistider)

plugg, jobbintervju och träning

var på jobbintervju igår. Vill så gärna ha jobb i sommar! Men det är sjukt svårt, många är utan..
Men det gick rätt bra faktiskt. Eller så där kanske mn kan säga.
haha visste faktiskt inte vad jobbigt gick ut på riktigt förrän jag blev intervjuad :O Jag skulle tydligen vara med i en dansgrupp och dansa tillsammans med en massa andra tjejer. Sedan ska vi uppräda på någon offentlig plats.
Tyvärr drog jag en liten vit lögn.. De frågade om jag kunde dansa, och självklart sa jag ja.
Visst kan jag dansa lite halvbra, men de flesta av de som var där gick på dans. Helt sjukt :O visste inte ens att man kunde få betalt för en sån sak :O Men det är i för sig sjukt bra ju? :O
Efter intervjun drog jag till Friskis och träna med energibomben Felicia. Får tacka henne för att jag ens tränar! Hon borde satsa på o bli personlig tränare eller nåt, för jag lovar er, hon är grym!
Nu gör jag väl inte så mycket .. Lagade precis mat till familjen haha :) Det kanske märks att jag gillar att trixa i köket. I dag blev det havre-och basilikapanerad fiskfilé med ungsbakad potatis. Efterrätten blev inte lika lyckad då, en påse godis hehe.
Men nu måste jag sätta igång o plugga .. Franska prov imorgon, uschuschusch.

Ha det bääst!

Mmmm Marabou..

Åt precis världens godaste hembakade kladdkaka! Helt underbar!
Kladdkaka toppad med smält Marabou schweizernöt. Hur gott låter inte det?
Nu gör jag något som man egentligen inte ska göra, avslöjar mitt goda recept (a)

1. Blanda 2 ägg med ca 2 dl socker poröst
2. Smält 150 g margarin och tillsätt 5 matskedar kakao, 1 tsk vaniljsocker och 1.5 dl vetemjöl.
3. Häll ner äggsmeten och låt puttra ett tag.
4. Häll smeten i en smord form och toppa med 200-400 gram Marabou Schweizernöt ( ju mer, desto godare ;)! )
5. Grädda mitt i ugnen i ca 25-30 min på 150 grader. Färdig att servera!















Ni måste bara testa den!
Nu ska jag nog kolla på tv en stund sen lägga mig. Är dötrött. Puss!

imorgon släpps biljetterna!

Biljetterna till Britney Spears konsert som hålls i Globen i juli släpps imorgon! Dock kostar de uppåt 4500..
vet inte riktigt om jag har lust att pröjsa så mycket.. men hon är trots allt min största IDOL!


Snygg och fräsch igen!

Var och tränade på Friskis och Svettis på K-holmen med Felicia i drygt 2 timmar! Snacka om att jag är slut! Kom precis hem och tog en lång härlig dusch! Man känner sig så jävla äcklig efter att ha flåsat där i timmar, men nu känner jag mig som på åternyttfödd igen :)

hahaha och appropå gymmet! Jag kan verkligen inte hålla mig för skratt när killar (de flesta) sitter där och typ stönar för att de anstränger sig så mkt,  "aaah aahh ahh" haha, låter bara för kul, det får ni hålla med om! Fan ta lite lättare vikter så får ni bättre uthållighet och slipper skrämma bort tjejerna istället för att haffa de!

Måste börja plugga nu. Nationella i matte på tisdag..
Tror jag skippar skolan imorgon. Kommer aldrig hinna annars.

Och .. bilder kommer .. måste bara köpa en kamera först haha (A)

Ciaao!


Ändra idealbilden!



Är det så här idealet ser ut i dag? (bilden till vänster)
Fy säger jag bara! Jag själv påverkades under en tid av alla retuscherade bilder och anorektiska förebilder, och det slår jag vad om att jag inte var/är ensam om! Jag tränade och tränade samtidigt som jag knappt åt någonting, och det kan jag säga att jag mådde piss utav. Tappade både socialt umgänge och greppet om skolan. Allt gick i krasch.
Jag tycker de ska ändra idealbilden till en mer normal bild av människan, ungefär som kroppen till höger. Det är både snyggare och mer hälsosamt. Och inte bara enligt läkare, utan även av oss enskilda individer. Så varför inte göra ngt åt saken? Håller ni inte med?
Beyoncé är ju klart snyggare än Paris Hilton, right?

Ni som har ätstörningar och liknande, eller bara fixa idéer:
- Det är bevisat att man är 20% snyggare i verkligheten än vad spegelbilden visar

Vill ni hålla vikten:
- Promenera i rask takt (Gåstavar är ett annat alternativ) ca tre gånger i veckan i 40 min.
- Undvik sötsaker och skräpmat (eller ät med måtta)
- Ät var tredje timme & var noga med att äta frukost Varje dag!

Ge mig sommar

Nu lyssnar jag på en gammal goding "här kommer alla känslorna" med Per Gessle! Det får mig att tänka på mysig sommarkväll vid Rålambshovsparken med en kall öl i handen.
Jag vet inte riktigt varför, men det är själva melodin kanske som är så "sommarhärlig".

Så här ser mina planer ut i sommar troligtvis:

- Ska förhoppningsvis till Grekland och Frankrike(tur har jag som har släktingar i bådera, så jag slipper pröjsa för hotell! :) ).

- Förhoppningsvis ska jag och Bellan åka till hennes sommarstuga på Gotland och bara slappa!

- Sommarkryssning?

-Tatuera mig!

- Mamma fyller 40 så jag fundera på att bjuda henne på en resa till Tunisien eller varför inte ett presentkort på Axelssons SPA? Det där får jag klura med ett tag till!


Reklam

Myste framför teven med en kopp kaffe samt tilltugg. Passade på att skriva lite nu när det är reklam.
Herreegud vad de överdriver med reklam! Speciellt Tv3 och kanal 5. Visst kan det vara skönt ibland när man är nödig eller nå liknande och springa under reklamen. Men det räcker med en eller två!
Har inget planerat ikväll faktiskt. Känns lite trist, men ändå skönt .. 
Man är helt slut efter en lång vecka i skolan, eller hur? det tar verkligen på krafterna, usch. Ne men nu ska jag inte inte vara negativ här. Fick VG på naturkunskap Bprovet i dag :D känner mig riktigt stolt!


träning

I told u so! Jag lovade att skriva! Har varit i tränat på Friskis. I'm proud! Sen har jag bara varit o kollat på en ny bikini inför sommaren. Såg en jättesöt som Kenza var modell för, en svart med paljetter från H&M. Helt klart min stil!
Sitter och käkar en banan just nu och kom o tänka på vad såg läst i metro för en vecka sen ungefär. Nu har de tydligen kommit fram till att man blir tjock av frukt också! Men Hallå! Vadfan händer med världen egentligen? Ska man inte äta någonting för att hålla vikten eller vadå? Själv tror jag faktiskt inte ett dugg på det där. Jag tror nästan att frukt ger motsatt effekt. Tar man en frukt då och då som mellanmål istället för en massa vitt bröd går man nog ner i vikt. Men att det är bra att äta frukt innebär inte att man ska frossa i sig 50 stycken om dagen, för då kanske man lägger på sig ngt kilo! Men 50 stycken äpplen om dagen tror jag nästan är omöjligt att kunna trycka i sig, ha ha!

Titta vad jag hittade på ww.nyfikenvital.org!
"Ät mer frukt och grönsaker om du vill gå ner i vikt. Ökat intag visade sig underlätta viktminskning för överviktiga vuxna i en nyligen publicerad studie". 
Så det stämmer alltså! Det stod även att varje 100 g extra frukt i kosten var associerat med en minskning på 300 g. 


I'm back!

Nu var det ett väldigt bra tag sen jag skrev.. och inte har jag då en bra ursäkt..
Men i alla fall, nu ska vi inte leva i det förflutna utan i Nuet!
Vaknade imorse med världens huvudvärk som jag typ haft hela veckan.. usch.
Nåja, sitter i skolan med Isabella nu. Har håltimme på engelskan. Eller man fick arbeta fritt, så då valde jag och Bella att ta en liten håltimma! :D
Snart har vi prov i naturkunskap A, och vem vet hur det går. Satt och plugga igår från klockan 14 till 23 och fick inte in ett piss! har ni inte haft såna dagar då man verkligen inte får NÅGONTING hur mkt än man pluggar? Jaa.. då förstår ni hur dte känns..
Men vi hörs senare! ..

.. och det lovar jag den här gången! ;)

RSS 2.0