tjohej

Bakade precis en massa pepparkakor med mamma och syster. Fina blev de allt. Dock blev det inte så många kakor eftersom jag redan hunnit käka upp hälften av degen innan vi började. haha rätt typiskt, ni kanske också varit med om det någon jul? Nu håller de i alla fall på att grädda i ugnen, och när de är klara ska jag laga middag. Kycklingfilé och stekt potatis blir det i dag :) Därefter ska jag iväg och sola på Solkungens solarium vid Rådhuset.

Hmm vad har jag gjort i helgen .. ?
I fredags var jag med Bellan ett tag, sedan träffade jag världens uinderbaraste kille, Alexander, som jag känt i två års tid nu. Därefter drog jag hem och gjorde mig i ordning inför en fest som skulle hållas hos Sara på fridhemsplan. Senare kom Alex och hans polare dit. Efter att ha varit där i någon timme drog jag och två av Alex kompisar, Tobias och Isak till Berns och släppte loss.
I lördags var jag bara hemma, lagade pasta med strimlad kycklingfilé i creme fraiche till familjen. Vi hade det supertrevligt! Vi bestämde oss för att ha en "liten" julafton, nu innan jag åker, så att jag kan fira med familjen också.
Själv har jag tröttnat lite på det vanliga svenska julbordet med prinskorv, rödbetssallad, skinka, sill osv. Därför bestämde vi oss för att ta något annat smarrigt.
I söndags var jag med Nardos och Nicole. Vi drog till Daglivs på fridhemsplan och köpte godis och julmust, sedan drog vi hem till Nicole och kollade på någon film som hon hade hemma (kommer dock inte ihåg vad den heter, men kass var den kan jag lova!).

Nu måste jag kila, pepparkakorna blir brända! Men jag skriver mer när jag kommer hem!
Au revoir mes amis!


halloj

Nu är jag hos min kära vän Emilia, kom hit för någon timma sen :)
vi var precis ute och rökte, ska snart gå och lägga oss.
Imorgon ska hon åka till Stöten, vilket rätt många i vår ålder ska.
Tyvärr ska jag själv inte dit eftersom jag faktiskt aldrig har åkt skidor hahah. Pinsamt, men sant.
Jaja, skriver kanske imorgon.
Sov gott på er! Puss

Jullov

Blev lite ändrade planer. Men fan vad skönt! På tisdag åker jag till Frankrike, ska till min faster som bor där nere. Första gången jag åker flygplan själv, så det är väl lite pirrigt :O
Den 29e åker vi till Belgien och är där över nyår, sen så kommer jag hem :D
Har inte så mkt andra planer inför lovet, men det blir väl typ fest och mys med kompisar :)

Just nu har jag en lektion kvar, sen måste jag hem och plugga matte, kuuul..
Prov imorgon :/ Önska mig lycka till! :D

Ciaaaooo

JUL!

Mina planer inför julen är Frankrike!
Ska troligtvis dit den 19e, men man vet ju aldrig med pappa..
han pratar så mycket, men uträttar ungefär hälften utav det han säger. Ni kanske känner igen det?
Om jag åker, kommer jag hem den 29e eller 30e, så jag hinner med Nyårsfriandet i alla fall! :D
På Nyår ska jag nog vara hemma och käka Nyårsmiddag med familjen, sen ska jag nog ut på någon fest med brudarna!
Gud vad jag längtar!

På julafton är jag i Frankrike då, första gången jag inte firar jul i Sverige då, känns lite trist, eftersom det är tradition för mig. Men jag kan ju hoppas på något ännu bättre i Frankrike alltid :D
Jag vet inte riktigt vad jag önskar mig till jul ..
Pengar låter ju alltid bra, och en härlig pojkvän vid min sida. Är lite trött på singellivet nu alltså. Har varit singel i drygt 2 år nu. Desperat kan man ju inte säga att jag är direkt, men skulle vara lite mysigt med kärlek till jul.

Närmast kommer Lucia, som är nu på lördag. Då blir det lusse- och pepparkaksbak med mor och resterande familj :)
sen ska jag kolla med Emilia och vi kanske kan dra till Berns igen, Timbaktuuuu kommer!

Ciao amigos!


tjabba

har inte skrivit på ett bra tag nu, har inte haft tillgänglighet till någon dator.
men kan börja med och berätta om min helg.
I fredags skulle jag och Isabella till en fest (dock kommer jag inte riktigt ihåg vart den låg), men i alla fall, vi skulle dit, men någon halvtimma innan kommer Bella på att hon inte hade något busskort, toppen!
Började nästan ge upp, klockan var 23, och vi hade inte kommit iväg. Men myskväll med bellan sitter ändå aldrig fel inte :D
Men som tur var hörde Maria av sig och sa att hon visste en fest på odenplan, vi drog dit och hade lite halvkul till alla började skrika "POLISEN KOMMER, POLISEN KOMMER!" Vi sprang ut på gatan, där står den "festansvariges" föräldrar. haha tyckte lite synd om henne, blir nog ett jullov inomhus för henne.
Därefter drog vi till Edward på Sankt Eriksplan med Alan i ungefär 1 timme och så slutade min fredagskväll.
I lördags var jag på förkrök hos Maria med Fanny. Razmus & Nicklas, som är Marias två ex. Inte så smidigt, men bra tänkt Maria, på ragg på en och samma kväll? ;)
Runt tolvslaget drog jag, Emilia och Nichole till den välkända klubben Berns. Första gången jag var där, så det var lite spänt, men det var verkligen jättekul! Något jag rekomenderar. Dock var drickan väldigt dyr :O Var helt nollställd när jag kom ut därifrån! Den billigaste drinken låg på 120 spänn.
Tyvärr stängde de 03.00, så vi hann bara vara där i drygt tre timmar. Men det var kul så länge det varade.
I söndags och i resten av veckan tog jag det bara lugnt. Eller i igår kom Emilia hem till min kära mormor, så var vi där ett tag, snackade "girltalk" och lagade middag :) Sen gick vi ner till Kista Galleria, som har öppet till 21.00 varje dag! Det är ju hur bra som helst! Där köpte Emilia en hårfärg-förpackning och jag en skinnjacka från H&M. Superläcker var den.
Nu sitter jag i skolan, sista lektionen puuh!
Isabella är inte här, och det har hon inte varit på typ hela veckan? :O Saknar dig stumpan, kom tillbaka!
jaja, nu ska jag börja plugga lite.

Kisses

RSS 2.0